09 September 2012

Η Ελένη Ράντου ξεσπά για τή σημερινή τηλεοπτική πραγματικότητα..


Η κορυφαία ηθοποιός Ελένη Ράντου, μιλώντας
στο ΤV ΕΘΝΟΣ αναφέρεται , στην διαμόρφωση του τηλεοπτικού τοπίου, ενώ κάνει λόγο και για την συμπεριφορά απέναντι στην τελευταία τηλεοπτική δουλειά της "Εργαζόμενη γυναίκα", καθώς επίσης και για τα Τούρκικα σίριαλ.Δείτε παρακάτω τι δήλωσε:
"Να γυρίσω στην τηλεόραση που θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο; Πραγματικά θέλω πολύ να κάνω τηλεοπτικά ταξίδια αλλά να τα κάνω σε σκηνικά που είναι γκρεμισμένα και καίγονται; Όχι, προτιμώ να απέχω και να κάνω το θέατρο που λατρεύω. Κακόπαθα στην τελευταία μου τηλεοπτική εμφάνιση, στην 'Εργαζόμενη γυναίκα' που δεν της φέρθηκαν όπως έπρεπε..."
"Να γυρίσω ας πούμε σε σειρά που βασίζεται σε ξένο concept; Στεναχωριέμαι βλέποντάς τα! Είναι φοβερό ότι ακόμα και οι ηθοποιοί που παίζουν σε αυτά, παίζουν σα να είναι ξένοι! Ο τόνος της φωνής τους φταίει; Δεν ξέρω... Αν με καλέσουν και μου πουν παίξε στην τάδε σειρά που κάνει επιτυχία στην Αμερική και ερμήνευσε τον ρόλο όπως αυτή η Αμερικάνα απ' το Κεντάκι, θα μου έρθει τρέλα"!
Τέλος για τις Τούρκικες σειρές είπε:
"Τα 'βρώμικα' μπορεί να έχουν κάποια στιγμή μια γοητεία αλλά σου χαλάνε το στομάχι και δεν τα ξανατρώς. Μπορεί στην καντίνα να είναι φτηνά -και πιο φτηνά δεν βρίσκουν τα κανάλια- αλλά όταν σου χαλάσει το στομάχι, τότε είναι που δεν χωνεύονται"...

No comments:

Post a Comment